De purunge skoleguttene fra Høybråten debuterte med et smell på Fysisk Format i 2011. Nå er de klar med en oppfølger: 24. august slippes det seks låters lange minialbumet Two.

Minialbumet er produsert av Jørgen Smådal Larsen (Lukestar, Kråkesølv, The Spectacle)




Et nytt korthugd album fra Aristillus byr seg frem til verden: Seks låter med tettvevde kaosmelodier, eksistensiell vrede og sjelevrengende følelsesavgrunner. Aristillus sin fusjon av nihilistisk støyrock, visjonær postrock og emocore kan ikke uttales -bare føles, skriver Fysisk Format i pressemeldingen.

Den norske og internasjonale oppstandelsen rundt debutskiva Devoured Trees & Crystal Skies (Fysisk Format 2011) kom brått på skoleguttene fra Høybråten som gikk fra å spille på ignorante klassekamerater på ungdomsklubben til å bli et internasjonalt referansepunkt i sin sjanger på rekordtid.

Mye har skjedd på året som har gått: Bassist Simen ble vervet til Team Me og har turnert verden rundt, gitaristene Håkon og Simon har gjort ferdig skolegang og er blitt frie menn. Bare trommis Magnus må kombinere skoleplikter med utskeielsene i Aristillus. Musikalsk har bandet blitt mørkere og mer uforutsigbare og produksjonen til Jørgen Smådal Larsen, (Lukestar, Kråkesølv, The Spectacle) i Malabar studio har gjordt lydbildet større og mektigere. For fansen er nok likevel det viktigste at Aristillus sine melodier fremdeles flenger hull i hjertet.

Omslaget er laget av den kanadiske skulptøren og maleren Ron Eady.