Volbeat er for tiden på en flyt over hele verden, der de stadig vekk deler scene med band som Metallica, Motörhead, Slayer, Megadeath og Anthrax, samt selger ut sine egne turneer herfra til Cleveland. Deres egenartede blanding av rock n’ roll, heavy metal, punk og rockabilly er rett og slett uimotstålig, skriver Hove på sine nettsider.

Bandet fra København ble dannet i år 2000 og har siden den gang vokst seg sakte men sikkert inn i himmelen. Deres forrige album «Beyond Hell/Above Heaven» ble bandets store internasjonale gjennombrudd, med Billboard-plassering og nummer én-plassering i Sverige, Danmark og Finland (her hjemme gikk albumet inn på en finfin 8.plass). I kjølevannet av plata spilte bandet dessuten en rekke av verdens største festivaler og fikk nærmest fast plass som Metallicas oppvarmingsband.


- Volbeat har utviklet seg til en av de største rockebandene i Skandinavia og resten av verden, og vi vet at de har en stor og hengiven fansskare i Norge. De rangerer svært høyt på publikums ønskeliste, sier Toffen Gunnufsen.

Fra før kan Hove by på bl.a. Kings of Leon, Crystal Castles, Enter Shikari og Bullet For My Valentine. m.fl.