Parkwood Entertainment kunngjorde i dag at Beyoncé - Mrs. Carter Show World Tour drar ut på verdensturné. Turneen starter i Europa 15. april 2013, og 28. mai står Norge og Telenor Arena for tur. Turneen skal innom hele tjue europeiske byer, deriblant Dublin, Irland, Berlin, Tyskland, Paris og Frankrike. På O2 i London skal det holdes hele 4 konserter. Det er 3 år siden Beyoncé sist dro ut på en slik multi-city tour, skriver Live Nation i pressemeldingen.

Beyoncés nord-amerikanske turné starter 28. juni i Los Angeles i California. Turneen besøker over tjue byer i Nord-Amerika kommende sommer, deriblant Brooklyn i New York ved Barclays Center, Atlanta i Georgia ved Gwinnett Center, Houston i Texas ved Toyota Center, Toronto i Ontario ved Air Canada Centre, og i Boston i Massachusetts ved TD Garden.

28. juni returnerer Beyoncé til Los Angeles i California,som en del av BET Experience ved L.A Live At The Staples Center. Beyoncé headliner den første av de tre STAPLES-konsertene. I etterkant av dette går reisen videre til internasjonale musikkfestivaler, deriblant som headliner ved en av verdens største musikkfestivaler, Rock in Rio i Brasil.

The Mrs. Carter Show World Tour er hennes mest ambisiøse innsats til nå. Den er forventet å bli større i omfang enn alle hennes tidligere show. Den er oppsatt til å gå i nesten ett år, og den andre delen av turnéen er planlagt for Latin-Amerika, Australia og Asia.

I etterkant av hennes historiske opptreden på Pepsi SuperBowl XLVII Halftime Show i New Orleans i Louisiana i natt, er Beyoncé offisielt tilbake som fulltids turnéartist med en ny og dristig state-of-the-art-produksjon, hennes første siden I AM… WORLD TOUR i 2009.

Fans kan melde seg på The Beyhive Blog gratis på www.beyonce.com for tilgang til eksklusivt innhold, forhåndssalg, VIP-pakker med mer, inkludert en eksklusive MasterCard-pakke til The Bey Stage. Et begrenset antall billetter til The Mrs. Carter Show World Tour vil bli tilgjengelig tidlig for salg i USA og Europa. Fans kan melde seg på for å få en mulighet til å være blant de første til å kjøpe billetter. Offisiell salgsstart for de europeiske datoene er på fredag 8. februar. I Nord-Amerika starter salget mandag 11. februar 2013 via www.ticketmaster.com. Pepsi, MasterCard and Coty er sponsorer for The Mrs. Carter Show World Tour. En fullstendig liste med turneringsdatoer, markeder og salgsstart på billetter følger. Mer informasjon, inkludert klokkeslett for salgsstart, finnes på www.beyonce.com.

Beyoncés forrige turné, den kritikerroste og svært suksessfulle I AM… WORLD TOUR, oppnådde førsteplass på Billboard's Hot Tour-liste. Showet begeistret mer enn 1,1 millioner fans på hennes over hundre opptreden i 32 land på seks kontinenter verden over.

Beyoncé er en av verdens mest anerkjente og høyt respekterte kvinne i pop-kulturen. Som en solo studioartist, skuespiller, filantropist og forretningskvinne har hun utgitt fire nummer 1-album og solgt over 75 millioner album verden over. Hennes innsats har gitt henne en rekke priser og hyllester, inkludert 15 Grammy-priser. Billboard har utpekt henne som Top Female Artist og Top Radio Songs Artist of the 2000s decade. Recording Industry Associaction of America har også anerkjent Beyoncé som Top Certified Artist of the 2000s.

Anmeldere har konsekvent hyllet hennes energiske sceneopptredener og sammenlignet henne med de største underholdningsartister gjennom tidene, men med en egen frekkhet og klasse som gjør henne til framtidens artist. «Beyoncé har et heseblesende behov for å underholde», skriver Ben Ratliff i New York Times, og Chantal Eustace i Vancouver Sun oppsummerer ved å skrive at «Beyoncé inkluderer det teatralske i hennes musikalske opptredener på en perfekt måte som demonstrerer hennes mange talenter som artist».

16. februar har HBO premiere på Life Is But A Dream, en personlig helaftens dokumentarfilm regissert og produsert av Beyoncé for Parkwoord Entertainment. Filmen gir en enestående tilgang til hennes verden, både på og utenfor scenen.

Her er fra nattens show på Superbowl: