Ikke bare kommer Frank Ocean til Hovescenen, men jaggu oss tar han ikke med seg sine gode venner i Odd Future Wolf Gang Kill Them All til Teltet. Og som ikke det var nok: du får med deg hardcorebandet Trash Talk på kjøpet, skriver Hove på sine nettsider.

For alle med svekket langtidshukommelse: OFWGKTA har vært på Hove før. I 2011 spilte de en legendarisk konsert i Amfiet. Sjelden har Hoveskogene sett makan til opptreden og kanskje ikke helt uten grunn skrev Dagbladet: Du vet den følelsen folka som så Sex Pistols i Oslo i 1977 alltid har skrytt av? Den følelsen av å være der det gjelder, når det gjelder. Følelsen av å ha opplevd noe legendarisk? Den, akkurat den følelsen er det jeg sitter med nå.». Terningkast 6.

Earl Sweatshirt er med. Albumaktuelle Tyler, The Creator er (som vanlig med) og hele resten av den sprelske gjengene fra Los Angeles.

Med er også hardcorebandet Trash Talk som spiller egen konsert rett før Odd Future går på. Sacramento-kvartetten er signert til Odd Futures eget plateselskap og lager et helsikkes leven med sin hyper-aggressive og rett fram primitive hardcore.

Hove 2011 - OFWGKTA from Hove Festival on Vimeo.