Etter å ha solgt platina av ”Out Of Yourself”, nådd svært høy radiorotasjon og en stadig økende fanskare både her hjemme og i utlandet er Truls klar med neste låt. Den heter ”The Next” og er i likhet med ”Out of Yourself” produsert av Mats Lie skåre. Resten av albumet er det Thomas Eriksen som står bak.

- Det har vært helt fantastisk å få så gode tilbakemeldinger på Out Of Yourself denne våren! Nå gleder jeg meg til å starte sommeren med VG-lista på Rådhusplassen i juni, og spille musikk fra mitt kommende album på festivaler i sommer. Jeg er veldig spent på hva folk synes om ”The Next”, men tror den passer godt inn i folks sommersoundtrack, sier Truls.

”Out Of Yourself” ble raskt listet på både P3, P1, P4, P5 og Radio 1 – i tillegg til flere lokalstasjoner. Han fremførte singelen hos Senkveld på TV2 i april, og da gikk den rett til topps på iTunes samme kveld. Låta har også spredd seg hurtig i bloggosfæren, noe som har vekket interesse i hele Skandinavia – men også Storbritannia, USA, Tyskland og Brasil. Truls har også rukket å gjøre spillejobber både i London og Berlin.

Truls og bandet er klare for både Hovefestivalen, Slottsfjellfestivalen, Roskildefestivalen, Jugendfest, Verketfestivalen, Varnafestival og Øyafestivalen – i tillegg til at han gjør hele VG-lista-turnéen som skal innom Bodø, Stavanger, Bergen og Trondheim. Albumet kommer i løpet av høsten 2013.Truls toppet Musikknyheter.no sin ny norsk musikk-kåring over de mest spennende debutantene i 2013.

Se hele listen her!