Trondheim Calling Live arrangeres for fjerde gang fra 30. Januar til 1. februar. 2014, og de fem første artistene på programmet er allerede klare. Først ut i år er Soup, Kaja Gunnufsen, High Priest of Saturn, Intertwine og The Regent.

Fellesnevneren for de alle er at de har vakt oppsikt det siste halvåret for sine kvaliteter live og på plate og vi er stolte av å ha med alle på vårt førsteslipp!

Trondheim Calling er på utkikk etter lovende og fortrinnsvis unge artister under 27 år som er i den posisjon at de har gjort seg interessante lokalt, og er klare for å presenteres for et større konsertpublikum, samt for både tilreisende og regional musikkbransje. Neste år får alle demoband får spille to konserter for større muligheter for eksponering. Alle artister med tilhold i Nord-eller-Sør Trøndelag kan søke.

Festivalen flytter

Etter tre vellykkede og veldig utsolgte år på Byscenen og BrukBar/SUPA er det naturlig å utvide kapasiteten slik at vi får plass til flere publikummere, artister og konferansedeltagere.

Festivalen flyttes derfor til Solsiden og Østbyen, stedet i Trondheim med høyest scenetetthet. Dette vil sørge for at vi kan billettkapasiteten til opptil 2500 billetter pr dag, totalt vil det bli over 100 konserter på 10 forskjellige scener, alle i umiddelbar nærhet av hverandre. Konsertene vil både bli holdt på velkjente klubbscener på Solsiden og Østbyen, samt flere provisoriske scener for helgen, konferansens hovedbase blir Dokkhuset Scene.

I tillegg til artister som allerede har vakt oppsikt kommer selvfølgelig demoartistene. Trondheim Calling har alltid hatt som hovedoppgave å løfte de
mest interessante usignerte artistene i regionen til et nasjonalt nivå, og neste års festival er intet unntak. Demoportalen er nå åpen på www.trondheimcalling.no, og fristen for å sende inn bidrag er satt til 21.oktober.