Uncle Acid & The Deadbeats har for lengst markert seg på den britiske rockescenen med sin blytunge, vidunderlige rock, dynket i psykedeliske farger og gjennomsyrete grooves. Bandet er nå på omfattende verdensturné med selveste Black Sabbath, hvor de her i Norge nærmest løftet taket på Telenor Arena sist uke med sin tilstedeværelse.

Uncle Acid & The Deadbeats er som hentet ut fra en klassisk horror film, med sine sjokkerende historier om bisarre ørken seremonier, religiøs hjernevasking og narkotika- inspirert masseslakt. Tenk deg det originale Alice Cooper - bandet i samspill med tidlig Black Sabbath og Stooges.
Dessuten lar de seg også inspirere av Beatles, først og fremst fra den psykedeliske Harrison-epoken.
De er aktuelle med albumet Mind Control, et konseptalbum med temaer og handlinger som får Charles Manson og Jim Jones til å virke som småforbrytere.

Med Mind Control inviterer bandet oss med inn i kjernen av sin sorte syre – og gjennomvåte verden av smerte og tortur. Vi er klare for en mørk kveld med deilig Rock and Roll på John DEE.

Bandet spilte også en strålende konsert på et utsolgt Parkteatret under Øyanatt tidligere i år. Det er bare å glede seg!

John Dee 19. mars 2014.