Det begynner å bli en stund siden All Time Low sist besøkte Norge med en helt egen headlinekonsert, men nå er de på vei! 19. februar spiller de på intime Parkteatret i Oslo, en konsert mange har ventet lenge på.

Atomic Soul skriver i en pressemelding:

Amerikanske All Time Low kommer tilbake til Oslo for å gjøre en klubbkonsert igjen! Det har de ikke gjort siden første gang de var her i 2008, etterfulgt av Hovefestivalen i 2011 og sammen med Green Day på Ullevål Stadion i sommer.

De fire gutta fra Baltimore har spilt sammen siden 2003 og har siden 2005 gitt ut 5 fantastiske album sammen, som inneholder blant annet hits som «Dear Maria, Count Me In», «Weightless» og «Poppin’», med mange flere.

«Etter den utrolig tøffe konserten på Ullevål Stadion i sommer, ble vi enige om at å få se disse på klubb igjen ville vært en helt rå opplevelse, så det er veldig kult at vi har fått det til nå. Det kommer til å bli en fantastisk konsert på Parkteateret», sier Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Bandet er elsker å spille konserter, noe som har ført til ganske heftig turnering stort sett hele karrieren, som igjen har ført til at det er et utrolig tight og samspilt band. De hører hjemme på en scene, og har en veldig god kjemi med publikum som gir konserten det lille ekstra.

Så hold av den 19. februar, på Parkteateret!Billetter i salg på Billettservice i morgen klokken 09:00