White Denim er høyaktuelle med albumet Corsicana Lemonade som har fått gode kritikker fra verdens musikkpresse. Nå kommer den psykedeliske Texas-kvartetten tilbake til Norge og Oslo, og spiller på Parkteatret 12. mai.

Goldstar Music skriver:

Karakteristikkene er mange, fra: Avant garde-boogie, Texas-psykedelia og den neste generasjonen. Til mer konkrete: «The Texan experimentalists have taken rock'n'roll eclecticism to a point where a new lexicon may be required». Mye sies om White Denim, men fellesnevneren er et utrettelig jag etter å finne de rette ordene for å forstå denne unike gjengen fra Austin, Texas.

For firemannsbandet White Denims musikalske inspirasjon kan vanskelig forklares uten mellomfag i musikkvitenskap. Best kan de kanskje beskrives som musikknerder som elsker å utfordre det konvensjonelle, samtidig som de har røtter som stikker langt inn i så vel sørstatsrock, som prog, blues, punk og alt annet som smelter i øregangene. Det eneste sikre er at i alt dette virvaret av innfallsvinkler, så låter det alltid unektelig tøft!

Nylig slapp de albumet «Corsicana Lemonade», det sjette i rekken, til øredøvende jubel i alskens hjem og musikkpresse. Og da The Guardian overvar en konsert og var nære å trille full pott, kunne de bare konstatere at for White Denim handler alt om «Jamming and noodling like musicology nerds going hog wild on spring break».

12. mai inntar dette fyrverkeriet Parkteateret. Og da bør du bare være der! Nevnte vi forøvrig at ”Corsicana Lemonade” er skrudd sammen av Jeff Tweedy fra Wilco?Billetter er i salg f.o.m. fredag 13. desember