All Time Low besøker Norge og Oslo 19. februar, og skulle i utgangspunktet spille på Parkteatret. Grunnet enormt stor pågang etter billetter er det nå bestemt at konserten skal flyttes til Sentrum Scene! Billetter som allerede er kjøpt til Parkteatret kan benyttes på Sentrum Scene, og nye billetter - også for de under 18 år - legges ut for salg i morgen kl 09:00 på Billettservice!

***

Amerikanske All Time Low kommer tilbake til Oslo for å gjøre en klubbkonsert igjen! Det har de ikke gjort siden første gang de var her i 2008, etterfulgt av Hovefestivalen i 2011 og sammen med Green Day på Ullevål Stadion i sommer.

De fire gutta fra Baltimore har spilt sammen siden 2003 og har siden 2005 gitt ut 5 fantastiske album sammen, som inneholder blant annet hits som «Dear Maria, Count Me In», «Weightless» og «Poppin’», med mange flere.

Etter den utrolig tøffe konserten på Ullevål Stadion i sommer, ble vi enige om at å få se disse på klubb igjen ville vært en helt rå opplevelse, så det er veldig kult at vi har fått det til nå. Det kommer til å bli en fantastisk konsert på Sentrum Scene.

Bandet elsker å spille konserter, noe som har ført til ganske heftig turnering stort sett hele karrieren, som igjen har ført til at det er et utrolig tight og samspilt band. De hører hjemme på en scene, og har en veldig god kjemi med publikum som gir konserten det lille ekstra.