Gold Panda har siden platedebuten i 2010 bemerket seg med sin energiske toner. Den London-fødte 33-åringen, hvis ekte navn er Derwin Panda, spiller på et bredt musikalsk spekter, men elektro er en fin beskrivelse. Gold Panda står med to utgitte album, det siste seneste i sommer.

Her er pressemeldingen:

Lydbildet vi finner hos den kritikerroste briten Derwin, som under det noe mer kjente navnet Gold Panda, har blitt en publikumsfavoritt både hos indie -og elektronika-fansen de siste årene. Og et av de heteste navnene på klubb-scenen.
Med debutalbimet Lucky Shiner fra 2010 ble han fort en hit verden over, og spilte året etterpå på den første utgaven av Perfect Sounds Forever. Nå er han aktuell med nok en kritikerrost utgivelse i Half of Where You Live. Som henter inspirasjon fra storbyene verden over. Den minimalistiske technoen hans er kvalitetstemplet av både fagfolk og publikum, og det er på høy tid at gullpandaen kommer tilbake til Bergen.

Dette blir den eneste konserten til Gold Panda i Norge på en god stund, og den vil finne sted fredag 7.februar på Landmark. Med andre ord er det klart for en festfredag utenom det vanlige, da også Efterklang spiller på USF Verftet tidligere på kvelden!

Lokale Pandreas er er en av de mest spennende norske musikerene om dagen, og blir med for å gjøre stemninga på Landmark til det utsøkte! Hans siste utgivelser Rås, har hentet oppmerksomhet verden over i magasiner som Pitchfork og globale aviser som the Guardian. Berlinbaserte Nordic by Nature ramser han også opp som "One to Watch in 2014", det samme gjør Ja Ja Ja i London.