Hovefestivalen kan i dag offentligjøre at den britiske gruppa Bastille vil opptre på årets festival. Kvartetten fra London har gjort enorm suksess etter å ha sluppet sin første singel i 2012 og debuterte i fjor på førsteplass i hjemlandet med debutalbumet, "Bad Blood". Gruppen har vært blant de mest etterspurte på festivalens sosiale medie-platformer.

– Vi hadde en uformell spørrerunde med publikummet vårt i forrige uke og ikke uventet toppet Bastille undersøkelsen. Bandet har blitt et fenomen og egentlig en selvskreven gjest på en festival som Hove, sier festivalens bookingansvarlige, Toffen Gunnufsen.

Til deres egen store overraskelse har Bastille på rekordtid rukket å bli et av verdens største indierock-navn. Godt hjulpet av sosiale medier og YouTube spredte ryktet seg om bandet internasjonalt, og singelen "Pompeii" har solgt godt over to millioner på verdensbasis. Anført av låtskriver, produsent og frontfigur Dan Smith spiller Bastille nå utsolgte konserter over hele verden og blir altså å finne på Tromøya denne sommeren.

Musikknyheter.no ga full pott til Bastille da de besøkte Sentrum Scene for et par måneder siden.Hovefestivalen går av stabelen mellom 28. juni og 3. juli 2014 på Tromøya utenfor Arendal. Så langt er blant annet The Offspring, Disclosure, The 1975, Bring Me The Horizon, Azealia Banks, Laleh, Pusha T og Lars Vaular bekreftet.

Anmeldelse av Bastille på Sentrum Scene