Etter to svært begivenhetsrike år med kritikerroste utgivelser og omfattende turnéer verden over, satte Team Me strek med en massiv avslutningskonsert på Sentrum Scene i desember 2012. Bandet gikk bokstavelig talt i dvale i de Hedmarkske skoger for å hvile slitne hoder og kropper etter flere år på konstant turné.

picture

Nå er Team Me klare med ny musikk, og nytt album vil komme sensommeren 2014.
F is for Faker er første låt klar fra den nye innspillingen som har foregått i Halden, Oslo og på flere lokasjoner i Elverum. Singelen vil snart ha verdenspremiere og holdes hemmelig inntil den tid kommer, men singelcoveret ble tirsdag offentligjort på bandets hjemmeside.

Team Me feirer ny singel med en eksklusiv klubbturné i Norge på følgende scener:

27.mars - Bergen – Hulen (forsalg http://www.hulen.no/)
28.mars - Trondheim – Blæst (forsalg http://www.blaest.no/)
29.mars - Oslo – Parkteateret (forsalg http://www.parkteatret.no/)

Team Me har tidligere offentligjort en enda mer eksklusiv konsert på by:Larm, torsdag 27. februar på Mono, samme spillested hvor bandet gjorde sin første egne konsert i Oslo. Team Me offentliggjorde i går også at de skal spille i USA i mars, da på SXSW-festivalen i Austin, samt på Mercury Lounge i New York og Glasslands Gallery i Brooklyn rett etterpå. Team Me er dessuten bekreftet som headliner på Rock Mot Rus-festivalen på Andøya fredag 11.april i tillegg til VEKA i Volda allerede fredag 14. februar.

Team Me lover å spille mange nye låter på denne turnéen.