sykedeliarockerne med Anton Newcombe i front er kjent for sine ville og vilt bra konserter, noe vi har fått erfare tidligere både i 2010 og 2012, og nå er de endelig tilbake!

«Hver gang jeg har sett de live er det en utrolig opplevelse å se de spille, og de er et bevis på at man fortsatt kan brenne sterkt for musikken man lager selv etter mange år i samme band», sier arrangør Peer Osmundsvaag fra Atomic Soul.

Helt siden de startet tilbake i 1990 har utsvevende rockeliv og endeløse skandaler dominert rullebladet deres, men satt sammen med unike musikken de har skapt i alle disse årene har de bygget seg opp ikke bare en fantastisk backkatalog, men en solid fanskare også.

Navnet er en hyllest til den legendariske Rolling Stones gitaristen Brian Jones, og hans påvirkning og innflytelse i å introdusere Østens musikk og mystikk inn i vesten rockeverden.

De har alltid hatt et sterkt navn i undergrunnen, og har mange knallgode album på samvittigheten i tillegg til deres sjeldent gode rykte som liveband. De fikk en noe uventet opptur i 2004 da dokumentaren «Dig!» kom ut, som dokumenterte uvennskapet mellom Newcombe og Taylor fra Dandy Warhols. Filmen ble en enorm suksess, og The Brian Jonestown Massacre fikk spred musikken sin til et nytt og mye bredere publikum.

I 2012 slapp de sitt 13 album, «Aufheben», og den 5. mai kommer deres nye album «Revelation» som de nå skal turnere med. Du har kanskje hørt låten deres “Straight Up and Down” som var åpningsmusikk til den svært populære HBO-serien ”Boardwalk Empire”. Den og mange andre er det god sjanse for at vi får høre på John Dee den 16. juni.Billetter i salg fra klokken 09:00 i morgen, den 04. mars på Billettservice.

Photo By: Tee Pee Records