Pstereo har skaffet seg en temmelig eksklusiv lineup for årets festival, med navn som Biffy Clyro, Franz Ferdinand, London Grammar og Tungtvann. I dag ble nok et stort navn offentliggjort, og denne gang er det en norsk tungvekter som er bekreftet, selveste Kvelertak!

Det er fire år siden sist Kvelertak spilte på Trondheimsfestivalen, og denne gang spiller de på hovedscenen (Elvescenen), lørdag 16. August!

Festivalen skriver:

Siden sist har seksløperen ladet om og pakket med tre Spellemannpriser, heftig turnering og oppfølgerskiva Meir i bagasjen, og det virker som om bandet ikke hadde klart å skuffe om de så hadde gått inn for det. Norske medier så vel som internasjonal presse hyller bandet, velfortjent panegyrisk i sitt forsøk på å beskrive bandet som kapret verden tilsynelatende over natta. Kvelertaks oppskrift står fjellstøtt i sin fusjonering av riffbasert rock 'n' roll og en erkenorsk, hul sound av black metal.

Med sin unike showmanship og sykelige pop-finesse har bandet gjort denne sounden internasjonal, til tross for tekster på pur siddis og et i utgangspunktet smalt sjangerfundament. Som rockens velgjørere rir Kvelertak på en skamløs hypebølge, og ikke bare lever de opp til hypen - de overgår den til gangs!



Pstereo går av stabelen i Trondheim 15. og 16. august