I år ble et helt nytt initiativ startet for å feire musikkvideoen som kunstform i de Nordiske landene – Nordic Music Video Awards. En årlig prisutdelingen som kårer de beste nordiske musikkvideoene på bakgrunn av kunstnerisk kvalitet. NMVA ble arrangert for første gang på Sentrum Scene i år, og er en uavhengig aktør som jobber for å heve musikkvideoen sin plass i det nordiske kunst- og kulturliv, og utfordre regissører og artister til å se sitt arbeid som en del av en større kunstnerisk og kulturell helhet.

Over 500 videoer ble sendt inn første året, og beviser at dette er et velkomment initiativ i både film- og musikkbransjen i de Nordiske landene.

For en sniktitt på det første arrangement sjekk denne videoen:



I dag åpnes det for innsendingen av musikkvideoer laget i 2014, og det er mulig å sende inn videoer helt frem til 15.01.15.

- Det vil være vårt andre år med NMVA, og vi har vokst mye siden vi startet for litt over et år siden, både som mennesker, arrangører og som firma. Vi har møtt mange nye mennesker, fått nye venner, kollegaer og partnere, og sett hundrevis av musikkvideoer vi aldri ville ha funnet om det ikke hadde vært for dette. Dette er bare det første skrittet, og vi er stolte og glade for å nå kunne konstatere at dette er blitt et årlig arrangement, skriver NMVA i pressemeldingen.

For å melde på din video, gå til www.nmva.tv

www.nmva.tv