Foto: Julia Kalvik


Med to EP-er og flere singler i ryggen har Me and the Julios allerede skapt seg et navn i det unge musikkmiljøet i Oslo. Etter mye oppmerksomhet og god omtale for sin forrige singel, "Norsk på fest" ventet ikke Me and the Julios lenge før de igjen dro i studio, og i morgen slippes deres ferskeste låt "Bare biologi". Dette er den andre singelen fra bandets kommende debutalbum som etter planen skal være klart til høsten, hør den her:



Denne utgivelsen fra Me and the Julios går i samme fotspor som forrige singel, og går nærmere inn på tematikken som det kommende albumet vil sette søkelyset på: Forventningene og presset unge voksne møter i dagens samfunn, sett fra deres perspektiv. I "Bare biologi" setter Me and the Julios fokus på å formidle hvordan psyken er påvirket av menneskers oppfatning av omgivelsene rundt oss, av våre egne biologiske forutsetninger, og hvordan følelser baseres på noe utenfor vår egen kontroll.

Selv sier vokalist og tekstforfatter Sigurd Hollen Elgenes: "Det kan være til hjelp å innse at dine verste nedturer og beste oppturer bare er nuller og enere som herjer gjennom maskineriet ditt i en bestemt rekkefølge. Man kan ikke overkomme sitt eget vesen, men man har hele livet på å lære seg å leve med det. Det er bare biologi".

"Bare biologi" slippes på alle digitale plattformer i morgen, 8. februar.

Sjekk ut Me and the Julios på nett