Lost Weekend som finner sted på Askøy utenfor Bergen, offentliggjorde i dag flere artister til sommerens festival.

Artistene er som følger:
ROCKETTOTHESKY (N)
BIG BANG (N)
LOW FREQUENCY IN STEREO (N)
DELTAHEAD (S)

Hentet fra pressemeldingen:

Uansett om Low Frequency in Stereo eller Rockettothesky får Spellemannsprisen i år eller ei, så går det mot årets happening på Lost Weekend når de ankommer Kollevåg første helgen i august.

Begge bandene er i ferd med å ta av her til lands for alvor, og LWs bookinggruppe har nok en gang truffet innertier med valg av disse to spennende navnene.

Som om ikke det er nok, kommer også Big Bang tilbake til Lost Weekend i år. Siste gang de var her, i 2004, ble de en stor hit blant et entusiastisk LW-publikum. Det ryktes at Big Bang komnmer med en ny plate i mars, etter at bandet nylig har høstet internasjonal suksess med turnéer både i USA og England.

Lost Weekend har også booket inn svenske Deltahead, et band som kjører et show man neppe har sett maken til på våre kanter tidligere. Dette kan meget vel også bli en klar publikumsfavoritt under Lost Weekends første festivaldag. Bandet spilte blant annet på Roskildefestivalen i fjor, og det ble rapportert derfra om et vanvittig driv og live show, a la Muddy Waters møter Johnny Rotten!! Eller: Du tror det ikke før du ser og hører det med egne øyne og ører!