Ex-Gluecifer gitarist Captain Poons nye band Bloodlights reiser til Berlin førstkommende helg. Bandet drar for å spille inn sitt debut album, med ex-Monster Magnet gitarist Phil Caivano som produsent. Caivano har vært delaktig i mange produskjoner ikke minst de siste Monster Magnet skivene og de to siste til harcore/metal heltene Hatebreed.
Grunnen til at Poon tok kontakt med nettopp Caivano var fordi de fikk en god tone under turneen Gluecifer og Monster Magnet gjorde sammen for noen år tilbake, og delte mange musikalske preferanser.

Captain Poon:”Phil hadde en umiddelbar forståelse for demolåtene jeg sendte han, og jeg veit selvsagt hvor opptatt han er av lyd. Jeg var ikke interessert i en produsent som skulle gjøre oss til noe annet enn det vi er. Derimot ville jeg ha med en som kan dra det beste ut av oss, eliminere evt. barnesykdommer, og passe på at skiva får det rette uttrykket.”

Tidlige kritikere har omtalt Bloodlights som et definitivt rock’n’roll band, men med mer vekt på melodi enn det Poon’s tidligere band Gluecifer var kjent for.

Det er foreløpig uvisst om albumet slippes til våren eller høsten, dette avhenger av Bloodlights framtidige samarbeidspartnere.

Bloodlights hadde sine første øvinger for ganske nøyaktig et år siden da Captain Poon og Jonas Thire, trommis i det nå oppløste Amulet kom sammen for å prøve ut noe av Poons nye materiale. Siden det har bandet blitt komplettert av Ron Elly på bass, samt Howie B på gitar.
Captain Poon håndterer i dag både rollen som vokalist og gitarist, og har klare mål for sitt nye
band.
”Målet er først og fremst at dette skal bli en jævlig fet skive, deretter må vi gå løs på den virkelige harde jobben. Den består av å gjøre så mye konserter at vi blir tighte og bra nok til å få folk over på vår side. Det er til tross for min fortid ikke gjort på en uke, det vet jeg alt om.”

Bloodlights gjør spredte konserter utover våren i henholdsvis Norge, Tyskland og Spania, og spiller på årets Øya festival.