Foto: Atli Mar


Etter å ha spilt sammen som et coverband i en årrekke bestemte medlemmene seg i The Valley for å spille og gi ut sin egen musikk.

Debutsingelen Wasted Time slippes imorgen på Raindrops, men allerede i dag kan du høre premiere på låten her på Musikknyheter.

Wasted Time blir den første av to singler som gis ut våren 2019. Resten av året vil bli brukt på å spille så mye samt flere turer i studio for å ferdigstille en rekke nye låter.

The Valley består av Morten Endresen, Andre Faugstad (Jarle Skavhellen), Endre Nielsen og Atli Mar.

Bandmedlemmene vokste opp på 90-tallet og oppdaget musikken gjennom artister som Oasis, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Green Day og Foo Fighters, som uten tvil har vært en stor inspirasjonskilde. Etter hvert begynte de å sette mer pris på klassikere som The Beatles, Eagles, Rush, Pink Floyd og Rolling Stones. I nyere tid har artister som The Killers, The War On Drugs, Muse og Queens of the Stone Age vært kilder til inspirasjon.

Bandet sier at Wasted Time handler om å sette pris på de små øyeblikkene man kanskje føler er bortkastet tid men som egentlig er selve livet.

Hør låten her: