Enter Shikari kan fort komme til å bli den store snakkisen på årets Quart. Ikke bare byr de på en halsbrekkende konsertopplevelse, men de gir også et eksklusivt glimt av framtiden, skriver Quart.no

Enter Shikari representerer musikkens framtid på mer enn én måte.

For det første låter de virkelig som noe helt nytt. I utgangspunktet er de kanskje bare enda et band i det intense grenselandet mellom post-hardcore, screamo og metalcore. Men når punkgitarene og skrikevokalen blandes med elektroniske elementer og trance, blir resultatet en nærmest euforisk hybridmusikk som kan smelte ørene på hvem som helst.

For det andre har de skapt sin egen suksess. Her lurer ingen mediestrateger, superprodusenter eller multinasjonale selskaper med kjempebudsjetter i bakgrunnen. Enter Shikari er fire vanlige fyrer i 20-årsalderen fra St. Albans, et byområde noen mil nord for London sentrum, som startet band i 2003. Gjennom intens turnering, sitt eget plateselskap og en MySpace-side som i skrivende øyeblikk har 114 650 registrerte venner, har de på nesten sjokkerende kort tid etablert seg som Englands største usignerte band. Enter Shikari er et band av folket, for folket, står det på festivalens nettside.