For aller første gang i norsk popmusikk-historie gjør en internasjonal verdensstjerne en duett med en norsk debutartist. Det skjer på den norske trioen Something Sallys nye singel "Tip of My Tongue" som slippes i dag. Med seg på denne energiske soul-balladen har de fått britiske Joss Stone som de siste årene har vært en av verdens mest populære kvinnelige artister.

Joss Stone er bare 20 år, men har allerede rukket å utgi tre bestselgere, selge over 10 millioner album og motta både Brit Awards og Grammy for sine innspillinger. Hennes siste album gikk våren 2007 rett inn på 2. plass på Billboardlista og hun ble dermed den kvinnelige britiske artisten med høyest listedebut i Billboards historie.

Something Sally består av Ane Kiran (25), vokal, Thomas Kongshavn (25), gitar, og Kristian Sveholm (26), bass. Siden 2006 har de sluppet tre singler som alle har vært topp 10 på iTunes. Sommeren og høsten 2007 fikk de den unike muligheten å turnere hele Europa som support for Joss Stone etter at de ble oppdaget på MySpace. Over 40.000 har sett dem de siste månedene og publikumsresponsen har vært helt fantastisk, skriver plateselskapet DaWorks i pressemeldingen.

Det var Joss Stone som selv foreslo at de skulle gjøre en duett sammen og valget falt naturlig på “Tip of My Tongue” skrevet av Thomas og Ane. Innspillingen gjorde de like før jul - først i Philadelphia, deretter i London og til slutt i Oslo. Singelen er hentet fra Something Sallys debutalbum “Familiar Strangers” som slippes 4. februar. Deretter følger lansering i en rekke andre land utover våren 2008.


Hør Something Sally på Myspace