Pressemelding:
Det er vanskelig å tro at det nå er 15 år siden Backstreet Boys redefinerte det kommersielle lydbildet og startet et nytt kapittel innen pop kulturen, tok kommandoen over hele verdens radiokanaler, brøt alle rekorder på konsert og plate salg og sto i spissen for en ny generasjon med tenårings idoler for millioner av unge fans over hele verden. En hel verden fulgte de kule følsomme gutta som sang så fint og silke mykt!

BSB har solgt over 75 millioner album over hele verden, de to første utgivelsene deres solgte 10 millioner eksemplarer hver bare i statene. Og i 99 kom de på 1 plass i 25 land med albumet ”Millennium”. De har hatt 12 topp 40 hits, og hvem husker ikke låter som ”Quit playing games (with my hart)”, ”As long as you love me”, “Everybody (Backstreets back)” og “All I have to give”.

I likhet med publikummet sitt har de 5 gutta i Backstreet Boys (Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean & Kevin Richardson) utviklet seg mye siden starten i 97. De har spilt in solo skiver, opptrådt på Broadway, helse problemer også videre. Det er også verdt å merke seg at Kevin Richardson i 2006 forlot gruppa med full støtte fra venner og band medlemmer.

Billettsalget til konserten som finner sted i Oslo Spektrum 12. april starter i dag, onsdag 9. januar.