Et helt spekter av nye band er klare for Slottsfjell 08:

iLIKETRAINS (UK) (Bildet)
CASIOKIDS
LOOPTROOP ROCKERS (S)
LASSE PASSAGE
MIRACLE FORTRESS (CAN)
THE FLATLINERS
60 MINUTES OF HIP HOP…


Variasjon er et viktig stikkord når det kommer til festivalprogrammet til Slottsfjellfestival, og vårt lille store univers vokser uke for uke. Nå har vi fått på plass hele 6 nye artister og et nytt spennende konsept til Slottsfjell 08, skriver festivalen.

- Jeg er veldig stolt av at vi klarer å holde et høyt internasjonalt nivå på bookingen vår, samtidig som vi fremdeles gir nye ukjente band fra distriktet en liten dytt frem i karrieren., sier bookingsjef Henning Krane.

Fra norsk skyggeteater-electronika til britisk svevende rock.

- Fra Bergen kommer de mye omtalte Casiokids, en gruppe som består av den snåle blandingen av et skyggeteater-kompani og et elektronikaband. På den andre siden av sjangerspekteret finner vi svenske Looptroop Rockers, et smått legendarisk rapkollektiv fra Sverige som nylig har fått med seg et rockeband som backingband. Og som de indiehuene vi er, så har vi også kapret to meget spennende band fra henholdsvis Canada og England. Canadiske Miracle Fortress har fått en bratt stigning i karrieren i det siste, og iLIKETRAINS har opparbeidet seg et solid navn i England. Så ja, dette er artister som alle holder et stødig internasjonalt nivå hevder Slottsfjells bookinguru videre.

Vestfold skal frem!

- The Flatliners fra Tønsberg åpner faktisk hele festivalen, mens den spennende artisten Lasse Passage fra Larvik er en artist vi har veldig stor tro på. I tillegg til disse to, så presenterer vi konseptet 60 Minutes of HipHop, der et allstar team fra hiphop-miljøet i Vestfold får hele 60 minutter å leke seg på, humrer Krane og fortsetter;

- Årets program er på et helt annet nivå enn tidligere, og fremdeles har vi ikke sluppet selve kronen på verket, et helt nytt klubbkonsept!