Norah Jones slipper sitt fjerde studioalbum på Blue Note Records førstkommende november. Nesten alle låtene er skrevet i løpet av de to siste årene. Kjent for sin unike vokal og jazz inspirerte pop med stort fokus på pianoet, har Jones hittil i sin karriere solgt 36 millioner album. På det nye albumet tar hun en helt ny retning med nye bandmedlemmer og nye samarbeids partnere, skriver EMI i pressemeldingen.

Produsert av Jacquire King, med nye bandmedlemmer og låtskriversamarbeid med Ryan Adams, Okkervil River’s Will Sheff, og Jesse Harris.

”Jeg visste jeg ville prøve nye ting på dette albumet” sier Jones. ”Jeg har spilt sammen med de samme musikerne veldig lenge, men det føltes riktig å samarbeide med nye mennesker og eksperimentere med ting som jeg ikke har gjort før. Jeg ville jobbe med noen som kunne ta meg ut av min komfortable sone.”

En av de største forskjellene på dette albumet er at Jones spiller mest gitar fremfor piano. ”Jeg skriver faktisk mer på gitar enn på piano, og det føltes bare mer naturlig å spille gitar på disse sangene”.