Singer and songwriter Julie Willumsen, opprinnelig fra Bø i Vesterålen, Nordland, debuterer med Waltz for Valentines den 01.02. Willumsen er en artist som virkelig legger hele sin sjel i musikken. Hun har en særegen og mektig tilstedeværelse på scenen og utnytter det vokale uttrykket til sitt ytterste, fra det helt sarte til det rå og ”brutale”.

Waltz for Valentines ble spilt inn i Ka-Z Studio vinteren og våren 2009, med Dagfin Hjorth Hovind som produsent (han har bl.a jobbet med Paal Flaata, Stephen Ackles, Bjølsen Valsemølle, Vidar Busk og Rex Rudi)

Platen inneholder 12 ærlige låter, skrevet rett fra et hjerte fylt med lidenskap, glede, naivitet, kjærlighet og sorg. Hver låt forteller sin egen historie, og handler om mennesker som har hatt en viktig innvirkning i Julies liv. Låtene er en slags hyllest til menneskelige relasjoner som på både godt og vondt har gitt næring til det kommende albumet. Musikken flørter med sjangrene country, jazz og folk – som alle har hatt stor betydning i Julies musikalske liv. Låtene understrekes av et autentisk og rustikt lydbilde, som allerede har høstet stor
begeistring fra live-publikumet!

Releasekonsert i Oslo blir å finne sted 3. februar på Internasjonalen.

Foto: Hanne Pernille Andersen

Hør Julie Willumsen på myspace