Paramore er en kvintett fra Tennessee og frontes av den energiske rødtoppen Hayley Williams. De ble for alvor kjent da de ga ut albumet Riot! i 2007. Denne utgivelsen sikret bandet en grammynominasjon for 'Best New Band'. De har helt siden de ble signert i april 2005 hatt en hard kjerne av dedikerte fans, og da låten Decode ble brukt i den første vampyrfilmen i serien hvis navn skal være unevnt – var også gjennombruddet hos massene et faktum.

I 2009 ga de ut albumet Brand New Eyes til svært gode kritikker, og albumet var å finne på mange topplister da fjoråret skulle oppsummeres. De ble også belønnet med prisen 'Best International Band' på årets NME Awards. Da Musikknyheter anmeldte albumet i fjor høst fikk det solide åtte av ti karakterpoeng.

Bandet har vært en av Hoves forumfavoritter de siste månedene, og bookingansvarlig Toffen Gunnufsen sier følgende om artistslippet:

– Paramore-fansen har virkelig lagt seg i selen for å få yndlingsbandet sitt til Hove. På nettet finnes det flere underskriftskampanjer for å få gruppen til landet, og det er jo hyggelig å ha fått det til. Vi forventer oss mange fornøyde fans med dette slippet.

Paramore har blitt et internasjonalt fenomen, og er et utrolig dyktig live-band. Musikken er tøff og fengende og vil passe veldig bra inn på åpningsdagen vår, sier Toffen Gunnufsen til NTB.

Paramore spiller på Hovescenen rett før Muse, mandag den 29. juni.