The Grand har gitt ut en EP og albumet ”The Grand” som kom i 2007. Bandet turnèrte i inn og utland fram til våren 2009. The Grand består av Amund Maarud, Henrik Maarud, Per Tobro og Eirik Tovsrud Knutsen.

Bandet startet i 2009 arbeidet på et nytt album. I og med at flere av medlemmene i The Grand har hatt nye prosjekter på gang viste det seg at disse tok mye tid og albumet har latt vente på seg. Bandet tok denne sommeren konsekvensen av dette og bestemte seg for å ta en lengre pause fra The Grand for å kunne videreutvikle sine egne prosjekter.

The Grand ønsker å takke alle sine fans og de som har støttet opp om gruppa i inn og utland. De ser ikke bort fra at det kan bli et gjensyn med bandet, men noe dato og årstall for det er ikke satt, skriver bandet i pressemeldingen.

Bandet har stor sans for det de har fått til ute på øya Giske. I år også med row-in kino. Derfor blir The Grands siste konserter i denne omgang på ”Verdens Beste Festival”, Sommerfesten på Giske 30. juli og Utkantfestivalen i Skjerjehamn 31. juli.

Vi håper å se The Grand tilbake igjen snart.

Hør den ferske singelen Heavy Love her