Med over 85 millioner solgte album posisjonerer Iron Maiden seg som et av verdens desidert største hard-rock band. I sommer var de headliners for Sonisphere Festival; en festival som turnerte gjennom store deler av Europa, hvor det blant annet ble gitt en smakebit på hva man i fremtiden kunne vente. I dag har bandet annonsert at de vil dra på en verdensturne, og Europa står for tur sommeren 2011.

Iron Maiden ga nylig ut sitt femtende studioalbum ”The Final Frontier” som har mottatt svært gode kritikker. Iron Maiden har aldri ligget som nr. 1 på salgslistene – før nå! Steve Harris uttaler: ”Det er deilig å høre at vi debuterte på 1-plass i Norge for aller første gang. Det er meg også fortalt at albumet allerede har solgt til gull, noe som er fantastiske nyheter! Det skal bli godt å komme tilbake og spille i 2011, og vi takker alle våre norske fans for all deres støtte. Vi har en ny set-liste og et forrykende show klart, så dere vil ikke bli skuffet”.

Albumet ”The Final Frontier” er allerede en stor suksess over hele verden. En uke etter utgivelse har albumet så langt gått inn på 1.plass i 27 land; fra Arabia og India i øst til Canada i vest, gjennom hele Europa til Latin Amerika. I norden har albumet blitt en utrolig suksess med topp plasseringer både i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Tidligere konserter i Norge har også medført strålende kritikker. De 10 siste års konserter i Norge har vært utsolgt eller nær utsolgt på arenaer som Valle Hovin, Vestlandshallen, Koengen, Lerkendal og Oslo Spektrum.

Billettsalget starter torsdag 30. september, kl 09.00 via billettservice.

Tidligere i dag ble også Iron Maiden offentliggjort som en av headlinerne til neste års Roskilde Festival