Hip hop-stjernen Ludacris er klar for sitt første oslobesøk noensinne når han den 25. juni kommer til Oslo Live. Klar er også den ettertraktede DJ´en Fred Falke, Florrie, Juicy, Tensnake og stjerneskuddet DJ Final.

- Vi vil gi folk i byen den beste sommerfesten noensinne, med den feteste musikken, øl i sola og digg stemning til prisen av en halv kasse pils i parken, sier festivalsjef Gaute Haaversen Westhassel .

Oslo Live avholdes 23. 24. og 25. juni på Kontraskjæret ved Festningen. Billettene legges ut på Billettservice på torsdag 27.januar kl 09.00. Et dagspass koster 200 kroner, og festivalpass koster 600. Når halvparten av billettene er solgt settes prisen opp til henholdsvis 300 og 850 kroner.

Det er fjerde år på rad at Oslo Live arrangeres.

Festivalens artistomtaler:

Ludacris (US)
Vi er svært stolte av å kunne presentere Ludacris som første headliner under Oslo Live 2011. Mannen har gang på gang bevist at han kan lage hits og låter som How How, Money Maker, Glamorous og Area Codes vil ringe en bjelle hos de fleste. Vi gleder oss til å kunne presentere en av hip hop-verdenens aller største profiler for første gang i Oslo!


Fred Falke (FR)
En av de mest ettertraktede remixerne og DJene i verden er klar for Oslo Live! Fred Falke har vært med på å definere hva house skal være i over et tiår og i to bølger av fransk klubbmusikk. Han har remixet alt fra Hot Chip og Pet Shop Boys til Kelis, Dido, Whitest Boy Alive og ikke minst Robyn. Han har spilt i Oslo før, men aldri på stor scene. Nå får du endelig se han ute på Oslo Live!


Florrie (UK)
Florrie er et ungt, kommende stjerneskudd fra England. I løpet av kort tid har hun blitt et bloggfenomen, hun har blitt omfavnet av Pitchfork, NME og The Fader - alt med god hjelp fra bl.a. Fred Falke, som også er klar for Oslo Live! Florrie er selv låtskriver, trommis, vokalist og gitarist. Hvor mange kan kalle seg det i en alder av 21? Vi gleder oss til å se henne på scenen på Oslo Live 23. juni!


DJ Final
DJ Final er kanskje den mest lovende produsenten vi har i landet i dag. Med remixer for alt fra Lindstrøm til Classixx og Jaga Jazzist har han vist både allsidighet og teft for dansegulv. Teften har han også som DJ, og det er en imponerende merittliste den unge karen har. I tillegg til jevnlige spillejobber på de beste klubbene innen- og utenlands har han flere ganger endt i toppsjiktet under DMC World Championships. Vi digger Final!
http://www.final.no/


Juicy
Patrick Hauge og Chris Welsh a.k.a. Patski Love og Chris Stallion har satt sitt preg på utelivet i Oslo og Norge det siste tiåret. Flaggskipet har vært Juicy-kveldene på BLÅ, men de har etter hvert blitt et fenomen i klubb-Norge du ikke kommer utenom. Det var da naturlig å gi dem plass i DJ-tårnet fredag 24. juni!

Tensnake
2010 var virkelig Tensnakes år og 2011 ser like lysende ut etter at hiten Coma Cat har gitt den Hamburg-baserte produsenten og DJen legendestatus. Coma Cat er en av de låtene som umiddelbart ble en klassiker, men Tensnake har så mye mer på lager. Og han er virkelig en produsent i ordets rette forstand, der egne produksjoner med klare referanser til 80-talls boogie og tidlig house står i fokus framfor å remikse andre artister. Lørdag 25. juni får du endelig høre et av hans sjeldne live-set!