I 2011 er det ti år siden Dominic hadde sin spede begynnelse. Det hele begynte med at noen kompiser med en ekstra interesse innenfor musikk begynte å skrive låter sammen på øvingslokalet på Rognan i Nordland. I 2003 flytta hele gjengen til Trondheim for å holde bandet gående. Nå, 10 år etter starten, har hardcorebandet 2 album, en mengde mindre utgivelser og over 250 konserter fordelt på 8 europaturneer på samvittigheten.

Bandet er nå i full gang med jobbingen på sitt tredje album og i anledning både nytt materiale, og for å markere ti år, legger Dominic i september ut på norgesturnè sammen med kompisene i Kollwitz, deres første fulle norgesturnè på over fem år. To låter fra det kommende albumet har nettopp blitt sluppet på 7 tommer, og låten "Skin Deep" er det også laget en kortfilm og musikkvideo til som er regissert av franskmannen Julien Levy.

Dominic - Skin Deep (music video) from Dominic on Vimeo.



Turne (m/Kollwitz):

09.9 Tromsø – Blårock

10.9 Bodø - Sinus

14.9 Oslo – Internasjonalen + Aristillus

15.9 Bergen - Hulen + Aristillus

16.9 Arna- Ådnahall + Aristillus

17.9 Tønsberg - Total

22.9 Røros Ungdommens Hus

23.9 Trondheim – Blæst

Det var med utgivelsen «Nord» fra 2009 (Fysisk Format/Denovali Records) at Dominic for alvor gjorde seg bemerket Norge. Men lenge før den tid har bandet vært for svart gull å regne i hardcorekretser i Norge og Europa. Dominic har blant annet turnert og spilt med band som Rumble In Rhodos, Manhattan Skyline, Snöras og Desperado. I tillegg til Skandinavia har Dominic vært på flittig besøk i land som Frankrike, Tyskland, Spania, Sveits, Østerrike, Slovenia og Tsjekkia.