Orango har gitt full gass i år: I januar ga de ut albumet Confessions, til glimrende anmeldelser, før de fulgte opp med 7″-singelen Hard Headed Woman/Thin Red Line i mai. Bandet har gjort et femtitalls konserter i år, og spilt på flere av de store festvialene.

I september samlet de bandkollektivet “The Hard Working Union Railroad Band”, som har gjort en on-off-singel til inntekt for Flyktninghjelpen. Deretter dro trioen til Ocean Sound Recordings på Giske, hvor de har spilt inn et dobbeltalbum. Colonial Militia Vol. 1 slippes i februar neste år, og i oktober slipper Orango Colonial Militia Vol. 2.

På Crossraod 18. november skal trioen gjøre en konsert hvor de spiller en rekke nye låter fra de kommende platene. De samler også bandkollektivet “The Hard Working Union Railroad Band”, for en låt eller to.

I det nye bandkollektivet finnet vi navn som Jonas Alaska, Stian Carstensen (Farmers Market), Pål Angelskår og Jon Arild Stieng (Minor Majority), Ola Kvernberg, Øystein Greni (BigBang), Kenneth Ishak, Rune Berg (The Margarets/Number Seven Deli), Malin Pettersen (Lucky Lips), Thea Glenton Raknes (Norma Sass) og jentene i Mhoo, for å nevne noen.

Hør låtene på Spotify