Shining med Jørgen Munkeby (tidligere medlem av Jaga Jazzist) i spissen har skapt en fusjon mellom metall og jazz, og har gjennom sin drøyt 10 år lange karriere skapt seg en trofast tilhengerskare. De har høstet lovord og skapt begeistring både her på berget og utover landets grenser og fjorårets "Blackjazz" ble godt tatt i mot av publikum og kritikere.

Vår anmelde Cato Olastuen skrev følgende om den ferske live-skiva til Shining: -Denne live-plata befester rett og slett Shinings posisjon som et av landets aller mest spennede band, og nå ser det ut til de har verden for sine føtter. Live Blackjazz er en fantastisk fascinerende utgivelse som virkelig fanger alt det Shinings musikk rommer og mer til. Det er brutalt, det er styggvakkert, det er teknisk briljant og det er utfordrende. Tommel opp! (9/10)

Jenny Hval, tidligere kjent under artistnavnet Rockettothesky, imponerer stort med sitt særegne musikalske uttrykk. Hun debuterte med "To Sing You Apple Trees" i 2006, som ble nominert til Spellemannspris og Alarmpris. "Viscera" er hennes siste utgivelse som fikk femmere i Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen og VG som uttalte: "Provoserende vakkert"!

Support er El Doom & The Born Electric

Delta her