For å feire sitt 25 års-jubileum som soloartist vil Sting og hans 5-manns band spille alle hans hits slik de ikke har blitt fremført på flere år, - nedstrippet og rett på sak.

Vi vil få låter fra hele Stings rikholdige solokarriere, såvel som utvalgte hits fra hans tid med The Police. Med seg på scenen har Sting et band bestående av hans gitarist gjennom flere år Dominic Miller, pluss David Sancious (keyboards), Vinnie Colaiuta (trommer), Peter Tickell (elektrisk fele) og Jo Lawry (vokal).

Også for å feire sine 25 år som soloartist, slapp Sting nylig samlingen ”25 Years”, både som 3-CD + 1-DVD boks-set og som dobbel-CD. Denne samlingen ligger akkurat nå på 5. plass på VGs albumliste.

Etter at The Police gikk hvert til sitt i 1983, etablerte Sting seg umiddelbart som soloartist, og har siden utviklet seg til å bli en av verdens mest distinkte og høyest respekterte artister. Han har solgt nesten 100 millioner plater tilsammen med The Police og som soloartist, og har mottatt imponerende 17 Grammy Awards og fire Brit Awards, tre Oscars og vunnet to prestisjetunge Ivor Novello Awards. Sting er også opptatt i både The Rock and Roll Hall of Fame og Songwriters Hall of Fame. Med The Police og som soloartist, har Sting hatt 14 topp-5 album i Storbritannia hvorav åtte har nådd førsteplassen på salgslistene, samtidig har han hatt 12 topp-10 album på den amerikanske Billboard-listen. Han har gjort det vel så bra her i Norge, hvor Sting og The Police har hatt 11 topp-10 album på VG-listen.

11 år etter han spilte på Norwegian Wood for første gang vil Sting fremføre sine mest lovprisede hits, skriver festivalen i pressemeldingen.

Billetter til Sting på Norwegian Wood er tilgjengelig nå via Billettservice.no, telefon 815-33-33, Narvesen,
7-Eleven og Posten. Billettpris: kr 665,- + avgift