Musikknyheter.no, Universal Music og Haaland, Eidsvåg og Strøm inviterer til showcase med Markus Krunegård på Parkteatret tirsdag 27. mars. Du kan få plass på gjestelisten ved å delta i konkurransen via linken under.

Krunegård var mest kjent fra gruppene Hets og som frontfigur i bandet Laakso, før han i 2008 gikk solo og hadde stor suksess i Sverige med debutalbumet Markusevangeliet og låten "Jag är en vampyr". Solokarrieren ble i 2009 fulgt opp med dobbeltutgivelsen "Prinsen av Peking" og "Lev som en gris och dö som en hund" 28.03.12 slipper Krunegård albumet "Mänsklig Värme" på Universal Music.

Krunegård har også medvirket på Eldkvarns Hunger Hotell, Säkerts selvtitulerte debutalbum og Johnossis’ All They Ever Wanted. Han har også bidratt som låtskriver av flere låter på Veronica Maggios Satan i gatan.

I 2009 slapp Krunegård og Andreas Kleerup EP'en "Lead Singer Syndrome".

I 2011 dannet Krunegård duoen Serenades sammen med Adam Olenius fra Shout Out Louds, et samarbeid resulterte i debutalbumet Criminal Heaven. Serenades ble i høst signet til Interscopes underlabel Cherrytree Records, der man fra før finner storheter som Robyn og Feist. Duoen så seg nødt til å bytte navn til We Are Serenades, da det allerede fantes et annet band med samme navn.



Delta her!