Green Day har de siste ukene sluppet en rekke kryptiske videoer som fans og medier har knyttet opp til et mulig kommende album. Nå har derimot vokalist Billie Joe Armstrong twitret at bandet ikke vil slippe bare ett, men TRE album i løpet av 2012 og 2013.

Armstrong skrev i tweeten som ble gjengitt på bandets twitter og facebook-side:

"Ok. Here's the deal. We're making a 3 album trilogy. Not 1. Not 2. But 3 albums. Called ¡UNO! ¡DOS! ¡TRE! Coming September November January".

Tweeten ble fulgt opp av enda en videosnutt hvor Armstrong symbolsk teller til tre. Også bandets forrige snutt peker på tallet tre, og du kan se den her:



Resten av videoene kan du finne på bandets YouTube-kanal


Oppdatering: Etter at denne nyhetssaken ble publisert har bandet sluppet en pressemelding hvor de bekrefter at trilogien er på vei! Ifølge pressemeldingen er bandet for tiden i studioet sitt i Oakland og spiller inn skivene, og bandet skriver:

“Vi er på det mest kreative tidspunktet i våre liv. Dette er den beste musikken vi har skrevet, og låtene bare fortsetter å komme. Istedenfor å lage ett album lager vi en trilogi!. Gver låt har den kraften og energien som representerer Green Day på alle følelsesmessige nivåer. Vi kan ikke noe for det, dette blir faen så episk!"