Det har vært relativt stille fra pop-punk gutta i Green Day siden de i 2009 ga ut 21st Century Breakdown, men bandet har likevel vært travelt opptatt med konstant turnering samt musikalen American Idiot basert på skiva med samme navn.

Nå er gutta - som ikke er redde for å gjøre noe stort og overdådig - snart tilbake med sitt nye prosjekt, en trilogi med de passende titlene ¡Uno!, ¡Dos! og ¡Tré!. Platene skal etter planen slippes 25. september 2012, 13 november 2012, og 15. january 15 2013, og i dag var det premiere på første smakebit fra albumet ¡Uno!, låta Oh Love

Låta viser at gutta som nå er i 40 års-alderen ikke på noen måtte har blitt slappe siden sist, dette er Green Day i god gammel form.

Hør låta her:
Bandet har også laget en såkalt "Lyric Video" og man blir oppfordret - dersom man har mulighet - til å se den med 3D briller med blå og røde glass:
Om albumene uttaler vokalist Billie Joe Armstrong til Rolling Stone Magazine at "Det første er power Pop. Det andre er mer garage'y, Nuggets-type rock. Og det tredje er ment å være episk! Det første albumet skal få deg i festhumør. På det andre er du PÅ festen, og på det tredje albumet rydder du opp alt rotet".