Mandag 1.september slippes det nye albumet til Team Me. Senere samme måned legger bandet ut på slippturné i Norge. Etter to svært begivenhetsrike år med omfattende turnéer verden over i kjølevannet av det kritikerroste debutalbumet ”To The Treetops!” som både vant Spellemannspris og flere internasjonale musikkpriser, trakk Team Me i 2013 seg tilbake til de hedmarkske skoger for å lage nytt album.

Den første lyden av albumet ble sluppet tidligere i vinter i form av singelen ”F is For Faker” som gikk rett inn på P3 sin A-liste. Slippturnéen i Norge ble helt utsolgt, deriblant også konserten på Parkteatret i Oslo. Albumet er produsert av bandet selv i samarbeid med Hasse Rosbach, som det siste året har produsert blant annet Moddi og Einar Stray. Første del av albumet ble spilt inn i Athletic Sound i Halden og Albatross studio i Oslo, før bandet tok med seg mannskap og utstyr og ferdigstilte arbeidet i et ombygd fjøs i Elverum.

”Med albumet her har vi tenkt å redefinere begrepet ”den vanskelige andreplata…" sier en lattermild komponist Marius Drogsås Hagen.

Les datoene for turnéen under videoen:



Første del av slippturné:

Lør 20.sept – Trondheim – Samfundet Storsalen
(Forhåndssalg på www.samfundet.no)

Tor 25.sept – Gjøvik – Huset
(Forhåndssalg på http://huset.hig.no/ )

Fre 26.sept – Kristiansand – Trashpop
(Forhåndssalg på www.trashpop.no)

Lør 27.sept – Oslo – Rockefeller
(Forhåndssalg begynner 17.mai på www.rockefeller.no)

Tor 02.okt – Bergen – Verftet
(Forhåndssalg på perfectsounds.ticketco.no)

Fre 03.okt – Stavanger - Tou Scene
(Forhåndssalg på www.touscene.com)

(Foto: Hans Erik Skari)