Vi har fulgt unge George Ezra en stund her på Musikknyheter, og var blant de heldige som fikk oppleve det britiske stortalentet da han spilte intimkonsert på Vanguard i Oslo i mars.

Nå kommer Ezra tilbake til Oslo, og oppgraderer kapasiteten til koselige Parkteatret!

Parkteatret melder:

Av og til dukker det opp en artist som – hvis en ikke vet bedre – later til å ha noen titalls år bak seg blant tomme whiskyflasker, store, klimprende gitarer og alt det støvete og fantastiske folken noensinne har spadd opp og avlet frem.

Innimellom viser det seg at artisten er oppfattelsens rake motsetning. Akkurat det gjelder for 19 år gamle George Ezra fra Bristol, England.

Til tross for et fordelaktig utseende, er det først og fremst stemmen hans som etterlater mo knær. I 2013 spilte han på Glastonbury, og BBC forklarte det bedre enn noen: «Armed with his guitar and influenced by his heroes Woody Guthrie and Bob Dylan, George produces ballads that break and steal hearts in equal measures, all stuck together by his incredible voice and its raw, delicious tone.» Det norske publikummet fikk oppleve at dette ikke var noen overdrivelse da George Ezra spillet på Popsenteret i Oslo for et henført publikum tidligere i år!

Snart slippes singel nummer tre fra debutalbumet som kommer ut i sommer. Og i vinter, når kulden igjen lagt seg over Oslo, kommer George Ezra til Parkteatret og gir oss varme.Billetter i salg fredag 30. mai kl. 10:00.

Sjekk ut George Ezra på Facebook