Jack White slipper sitt andre soloalbum Lazaretto om en uke. Albumet følger opp solodebuten Blunderbluss fra 2012. Frontfiguren fra band som The White Stripes, The Raconteurs og The Dead Weather slipper albumet gjennom sitt eget plateselskap, Third Man Records.

Følg linken under for å åpne og lytte i iTunes.

Jack White har skrudd på sjarmen og overrasker nok både fansen og resten av verden med å inkludere helt nye egenskaper i produksjonen av vinylskiva til "Lazaretto":

- To gjemte låter under etiketten på vinylen.

- En av de gjemte låtene går i 78 RPM og den andre i 45 RPM hvilket betyr at det finnes tre forskjellige hastigheter på vinylen.

- A-siden kjøres fra innsiden og ut.

- "Dual-groove technology" gjør at man på låta "Just One Drink" kan høre en aukustisk intro til låta utifra hvor man setter ned stiften.

- En matt overflate på B-siden gir den et utseende av en uspilt 78 RPM vinyl.

- Både A- og B-siden avsluttes med låste lyder som kan gjentas i det uendelige.

- Vinyl presset i det sjeldne "flat-edged"-formatet.

- A-siden inneholder et hånd-inrisset hologram av Tristan Duke (Infinity Light Science) og blir den første vinylen som noensinne har hatt et hologram i seg.

- "Absolutely zero compression"benyttes under innspillingen, mixingen og mastering.

- Vinylen har en annen type mixing sammenlknet med CDen og den digitale versjonen.

Alt dette inngår i "Ultra LP"en som er standard-versjonen av vinylformatet for "Lazaretto". Se Jack White fortelle om alle de særegne innslagene som gjør hans "Ultra LP" så spesiell.

Åpne i iTunes