Som tidligere annonsert slipper Team Me oppfølgeren til det kritikerroste debutalbumet ”To The Treetops!” den 1. september. Nå offentligjør bandet detaljene rundt den kommende utgivelsen.

Albumet har fått tittelen ”Blind As Night” og består av følgende ti låter:

1. Riding My Bicycle (from Feddersensgate 5A to Mõllervegen 31)
2. Kick & Curse
3. Man-Eating Machine
4. F is for Faker
5. Le Sound
6. Did We lose Something Here
7. Are You Still in Love
8. Steven
9. The All Time High
10. Blind As Night



Team Me begynte innspillingen av albumet i Athletic Sound i Halden høsten 2013, og etter hard og intens jobbing ble albumet ferdigstilt på forsommeren i et lånt fjøs ved kollektivet til tre av bandmedlemmene i Frydenlundveien 18 i Elverum. Hjembyen har også fått sette sitt preg på innspillingen på flere vis, blant annet ved lokale barnekor som synger på hele albumet. Pianopartiene er spilt inn på Rådhusets flygel.

Det intense livet på veien har skapt et sammensveiset bandkollektiv med et ønske om å gå videre både musikalsk og lydmessig i forhold til debutalbumet. Resultatet av dette får vi høre på det nye albumet ”Blind as Night”.

”Uttrykket nå er mer bandorientert, kontra det første albumet som var veldig studiobasert, noe vi har brukt mye tid på å få til.” sier vokalist Marius D. Hagen i en kommentar.

Albumomslaget er som vanlig laget av bandets keyboardist Simen Sandbæk Skari, og var i seg selv et omfattende prosjekt hvor omslaget ble først bygd som en hel landsby av pappmodeller før de ble fotografert og videre bearbeidet grafisk.

Turnéåpning for norgesturneen blir i festsalen i Elverum Kulturhus lørdag 13. september. Lørdag 27.september spiller Team Me på Rockefeller i Oslo.