Det skal ikke mer til enn et kjapt blikk på kalenderen for å bli minnet på at vi allerede er langt ute i august, og det begynner å bli på tide å innse at også denne sommeren har en ende, uansett hvor varm, god og lang den har vært. Alle prognoser og tidligere erfaringer tilsier at den også vil ta med i sluket alt som følger med, og det er like vemodig hvert år å erkjenne at festivalsommeren nærmer seg slutten.

For mange står Glastonbury Festival som den beste festivalen i verden, og kan alltid by på en plakat som tilfredsstiller alt fra den mest moteriktige hipster til den mest dedikerte og langhårede musikknerd. 2014 var intet unntak, og Glastonbury hadde gleden av å presentere store navn som Arcade Fire, Metallica, Kasabian og The Black Keys på sin hovedscene.

Selv om festivalsommeren straks er over, slutter aldri et festivalelskende musikkhjerte å slå, og ryktene om neste års headlinere på Glastonbury har allerede begynt å versere rundt.

Selv den svært populære Lars Ulrich (som selv spilte med Metallica på Glastonbury i år) er også med på disse spekulasjonene, og sier i et intervju til Q Magazine at han holder AC/DC som favoritt til å headline en av neste års Glastonbury-dager.

- I have heard it might be a band whose lead singer is British, but none of the rest of the band are, sier den danske trommeslageren, og konkluderer med at sjansene dermed er store for at det er AC/DC det siktes til. Han legger til at både Foo Fighters og Black Sabbath også «would blow that shit up!»

Med andre ord- festivalvinteren ser ut til å være erklært åpnet. Som vi gleder oss!