SLIPKNOT er kjent for sitt mildt sagt oppmerksomhetsvekkende image, en aggresiv musikkstil, for ikke glemme energiske og kaotiske (i positiv forstand) konserter. Bandet har siden slippet av det selvtitulerte debutalbum fra 1999 hatt en stigende og fremadstormenede karriere, og i disse dager, nærmere bestemt 20. oktober, slipper bandet albumet 5: The Gray Chapter. Dette er utvilsom et etterlengtet comeback, som kommer seks år etter suksessen All Hope Is Gone. Det er samtidig den første skiva uten bassisten Paul Gray og trommisen Joey Jordison.

Den melodiske og cachy låta The Devil In I er den første singelen fra bandets nyeste album. Låta gikk nylig inn på den engelske Radio1-lista, og med dette tar igjen SLIPKNOT grep om verden. Vi kjenner alle til deres uhyggelige, kaotiske og spektakulære sceneshow, og nå - med helt nye masker - er de igjen klare for turné. Den mildt sagt grafiske musikkvideoen til The Devil In I blir utvilsomt en livefavoritt på den kommende turnéen. Sjekk den ut her.



Singelen The Negative One setter utvilsomt også standarden for albumet, og forventningene til albumet som helthet er stort. Albumet kan bestilles her.

Tirsdag 10. februar står SLIPKNOT på scenen i Oslo Spektrum. Billetter i salg fredag 17. oktober kl 09:00.