28. februar - 1. mars kommer Nashvilles største countrystjerner til Norge. Da arrangeres nemlig todagersfestivalen Country 2 Country i Oslo Spektrum. Country 2 Country hadde stor suksess i mars 2014 hvor 50 000 country fans var på et fullpakka O2 i London og et stappa Dublin 3Arena, nå kommer Country 2 Country til Norge for aller første gang.

Nashville sine største stjerner inntar Oslo Spektrum i månedsskifte februar/mars for å gi publikum det som nå har blitt den største countrymusikkfestivalen på denne siden av Atlanterhavet. Luke Bryan og Lady Antebellum topper plakaten på Country 2 Country 2015 og får med seg godt selskap I Florida Georgia Line, Jason Aldean, Brandy Clark, Brantley Gilbert, Kip
Moore og flere.

På C2C tidligere I år i London og Dublin spilte countrystjerner som Brad Paisley, Zac Brown Band, Rascal Flatts, Chris Young, The Band Perry, Dixie Chicks, Dierks Bentley and Martina McBride.

- Vi er storfornøyde med å ha fått artister av samme kaliber klare til neste års todagersfestival i Oslo og Stockholm. Dette er en stor og unik mulighet for fans i hele Norge å få sett sine store idoler spille sammen på ett og samme sted over en helg, sier arrangøren Goldstar i pressemeldingen.

Forelpig bekreftet:

Lørdag:
Lady Antebellum, Jason Aldean, Brantley Gilbert, Kip Moore.



Søndag:
Luke Bryan, Florida Georgia Line, Brandy Clark



Billettsalget starter fredag 17. oktober kl 10:00 hos billettservice.no.