Den aktive musikeren skal ut på turné i forbindelse med sitt nye, fjortende soloalbum, "Ryan Adams", som kom tidligere i høst.

"Ryan Adams" har fått strålende mottakelse over hele fjøla. Den britiske bransjebibelen NME omtaler den som en fantastisk plate og tekker paralleller til Tom Petty, mens VG kaller den ”besnærende” og nevner Bruce Springsteens "Nebraska" og Bryan Adams "Reckless" i samme åndedrag. "Ryan Adams" er oppfølgeren til "Ashes & Fire" som klatret helt opp til syvende plass på de amerikanske Billboard-listene. Det er en stor prestasjon i et vanskelig platemarked.

Ryan Adams har hatt en rikholdig karriere for sine knappe 40 år. I tillegg til å gi ut soloplater, har han spilt i rockeband - The Cardinals, drevet med altcountry i bandet Whiskeytown, skrevet novellesamlinger og produsert album for storheter som Willie Nelson. I tillegg til å samarbeide med et vidt spekter av artister fra Weezer til Norah Jones.

Det er ingenting å si på arbeidsmoralen til Ryan Adams, det er helt sikkert. Med en rikholdig katalog å plukke låter fra, er det liten tvil om at det blir en smellvakker aften på Sentrum Scene i mars. Kanskje du får høre gull som "New York, New York", "Come Pick Me Up" og nyere favoritter som "Kim" og "My Wrecking Ball"?

Oslo, Sentrum Scene 13. mars. 2015
Bergen, USF Røkeriet 12. mars 2015

Billetter i salg fredag 24. oktober kl. 10.00.