Vi er snart i november og høsten er på sitt tyngste og fuktigste for tiden. Men på Det Akademiske Kvarter kan du søke ly fra regnet, og samtidig få med deg flere høydepunkter den nærmeste tiden.

Allerede førstkommende torsdag byr de på gratiskonsert med Party At The Pharmacy og Violet Hill. Førstnevnte serverer dansbar indierock med gitarbasert lydbilde og lette og lystige tekster som handler om fest og kjærlighet. Purunge Violet Hill er altpopbandet som kom til bergensfinalen i Emergenza Festivalen, og fikk musikerprisen. Bandets musikk har også blitt spredt til de tusen hjem, dette gjennom diverse promoer for OL i Sotsji på TV2.

Lørdag 1.november kan du gå på Tegleverket og få med deg både Supermale og fuzzpopduoen, Aiming for Enrike. Duoen ble kåret til Ukas Urørt i vår og har blitt hyppig spilt på radio. Trommis Tobias Ørnes Andersen spiller også trommer med Shining og Ishahn, og sammen med gitarist Simen Følstad Nilsen leverer duoen et enormt lydbilde hvor rå live-energi og fengende riff møter støy og improvisasjon. Supermale har for tiden partnet opp med Movember og fyller dans med et godt prostata- og testikkelbudskap. De ryktes derfor også at du denne kvelden får en ultrasjelden mulighet til å få se Supermale uten bart.

Torsdag 6.november kommer singer/songwriter Egil Olsen på besøk til Tegleverket. Han er omtalt som en av landets beste liveartister med sine små, men store låter, hvor humoren både i og mellom låtene, elegant balanseres med det såre, nære og naivt ærlige i musikken hans. Han har alltid gått sine egne veier, og blitt så respektert for sin musikk at han er hyllet med egen tributeplate fra artister som blant andre Thom Hell, Side Brok, Robert Post, Jenny Hval og Sondre Lerche.

I tillegg til dette, blir også artister som Lamark, Tobtok, Mybrotherandy og Fugu Beats å finne på Kvarteret de neste par ukene. Begrunnelsene for å ta deg en tur, burde derfor være mange.