The Felice Brothers er ute med nytt album, og gjester Oslo og Vulkan Arena 4. november!

Favorite Waitress er deres femte album, om vi ser bort fra de seks mikstapene deres, og deres første album på labelen Dualtone. Her deler de spillerstall med blant annet The Lumineers, Showvels & Rope og Guy Clark. Og turnégarderobe har de delt med blant annet Mumford & Sons, Bright Eyes og The Killers. Men drit i namedroppinga. Saken er som følger: The Felice Brothers er et usannsynlig bra liveband. Ikke gå glipp av dette. Vær.Så.Snill.For din egen skyld, skriver Vulkan på sine nettsider.

Og vi er enige:

- The Felice Brothers har levert en befrielse av en konsert, samtidig som de har overbevist alle og enhver om at deres gode rykte som konsertband ikke på noen måte er overdrevet.” 9 av 10, Musikknyheter.no

Men det er mer. Mye mer.
For akkurat denne spesielle anledningen har Åsmund Lande og Knut-Oscar Nymo fra Oslo Ess, og Dan Hesketh og Chris Winfield fra Casa Murillo satt sammen bandet Aeros Castellos. Og fra broderlandet kommer Easy October, med Kristoffer Hedberg, Kristoffer Åstrøm, Nikke Ström og Patrik Carlsson. 2 x dream team!

AEROS CASTELLOS:
Aeros Castellos er et band bestående av Åsmund Lande og Knut-Oscar Nymo fra Oslo Ess, og Dan Hesketh og Chris Winfield fra Casa Murillo. Bandet er sannsynligvis et one night only-prosjekt, med mindre The Felice Brothers er et tilsvarende kult band i folk/americana-sjangeren skulle dukke opp i Oslo og trenge oppvarmingsband igjen. Ingen vet riktig hva man kan forvente seg av denne sammensetningen av karer, men det skal visstnok være veldig veldig bra. Derav navnet Aeros Castellos.

Easy October:
Når Gøteborgs-bandet Easy October slapp debutalbumet Things We Said Yesterday i fjor, ble de kjapt døpt til den svenske folkpopens dream team. Hovedpersonen, Kristoffer Hedberg, slo seg sammen med Kristoffer Åstrøm fra Fireside og Nikke Ström fra Nationalteatern, og på oppfølgeren Sweethearts Before Fall tidligere i år hadde de i tillegg med seg Andreas Kleerup på trommer. Her møtes 90-talls indie, Gram Parson, dirrende elgitarer, steelgitarer og vokalister fra øverste hylle til store melodier og varme lydbilder. Til Oslo kommer Hedberg, Åstrøm, Ström og trommeslager Patrik Carlsson.

Du kan vinne billett til deg selv og en venn til denne helaften ved å svare på følgende spørsmål:

Hva heter det nye albumet til The Felice Brothers?