De fire artistene som ble bekreftet i dag:

Broiler
Morten Abel med Odd Nordstoga
Admiral P
Emilie Nicolas

Produsenten av Spellemannshowet, Kim Strømstad i Eyeworks Dinamo, har gledet seg til å kunne avsløre litt av det som skal skje i årets show:

- Hit-duoen Broiler skal spille en låt som slippes senere i høst. Ser du Spellemannshowet fra din egen stue blir dette en fin anledning til å få testet sofafjærene, for dette blir dansbart.
Vi får tv-premiere på en splitter ny låt på norsk fra Spellemannveteran Morten Abel som har med seg en annen multi-Spellemannvinner, Odd Nordstoga, på scenen.

Admiral P har et imponerende konsertår bak seg, og på scenen i Stavanger Konserthus, skal ta oss med tilbake til røttene sine.
Emilie Nicolas har satt sitt preg norsk musikkliv i året som har gått, med sitt unike lydbilde og store stemme. Nylig fylte hun Rockefeller til randen, i tillegg har hun levert magiske øyeblikk på Øya og P3 Gull tidligere. Hun skal gjøre en helt spesiell opptreden på Spellemannshowet, og vi gleder oss stort, avslutter han.

Spellemann går av stabelen i Stavanger Konserthus 17. januar, og sendes direkte på NRK 1. Sendingen består av to deler med en times pause mellom. Begge showdelene finner sted i Zetlitz-salen. Etter siste showdel blir det Spellemannfest i foajeen i konserthuset.

Emilie Nicolas - Grown Up from André Chocron on Vimeo.



Foto: Alyssa Nilsen