I juli 2015 kommer det mest legendariske blant fortsatt eksisterende og produktive norske band til Slottsfjell – for å spille den viktige og nesten like legendariske gjennombruddsplata si «Demon Box», fra start til slutt. Ifølge bandets eget utsagn her, er det snakk om alle låtene som opprinnelig var på den doble LP-en. Motorpsycho Performs Demon Box blir faktisk en verdenseksklusiv opplevelse. Det har aldri blitt framført før, og bandet planlegger kun denne konserten med DB-materialet.

Nåtidas kanskje aller mest innflytelsesrike norske band – Motorpsycho – er myteomspunnet, hyllet og anerkjent i hele verden for sin spesielle måte å se på, forske på, føle om, og lage musikk. Og samtidig som de stadig vekk har på formtopper – som på sin nye plate «Behing The Sun» (2014) – er det mange som går med et ekstremt sterkt forhold til bandet i deres tidlige dager. Som eneste scene – på jorda! – er vi stolte av å kunne si at bandet kommer til Slottsfjell 2015 for å spille manges favorittplate fra bandets katalog. Med dette albumet tok de ledelsen i musikalsk fornyelse i Norge, da de kombinerte popteft med bråk på en måte som inntil da var sjelden.

– «Demon Box» er på mange måter den viktigste plata vår. Det var den første vi følte vi fikk til, den er den første som har det musikalske spennet vi mener at MP må ha, den har to-tre av det første virkelig gode låtene vi skrev, og den var vårt nasjonale og internasjonale gjennombrudd, sier Bent Sæther.