Tellef Raabe er glad i fansen sin, så glad at han vil la noen av skjebnen sin ligge i deres hender. Under lørdagens konsert på Landmark lar nemlig by:Larm-aktuelle Tellef fansen velge hva som skal bli den neste singelen fra platen hans, som kommer til høst! (det er også bursdagen hans, så det blir bursdagsgaven til fansen)

Tellef forteller til Musikknyheter at publikum kan forvente en ganske spesiell konsert:

- Det er lenge siden forrige ordentlige konsert på hjemmebane. Vi synes at det er hyggelig at venner, bekjente og ukjente får et ekstra spesielt forhold til neste singelutgivelse. Siden vi skal spille store deler av det som blir albumet på lørdag, passet det fint. Nå slipper vi jo unna de strenge halvtimeskravene som de fleste festivaler har. Flere låter har aldri blitt vist frem offentlig.

Avstemningen vil foregå blandt de som er publikummere på konserten, men nervøs for hva de vil velge er han ikke:

- Jeg er ikke så veldig nervøs, nei. Jeg tror at bergenspublikummet har god radioteft! Det kan hende at jeg blir litt overrasket, men vi tror jo at de fleste låtene kan passe som singel.

Tellef Raabe har i løpet av 2014 virkelig vist seg å være en artist å regne med for fremtiden. Opptredener på bl.a Trondheim Calling, Slottsfjell og Øya, har gjort at han har begynt å få mye oppmerksomhet i både Norge og utenfor landets grenser med sin mørke og lett forskrudde pop.

Dette blir Tellef sin første solokonsert i Bergen på et år, og den siste før han drar for å vinne hele norges musikkhjerter på by:Larm i Oslo. Men hva man kan forvente fra Tellef utover året vil han ikke røpe:

- Det er mye jeg ikke kan si så mye om enda, men jeg kan love at det kommer mer musikk, både fysisk og digitalt. Albumslipp til høsten blir helt klart et høydepunkt. Kanskje noen sideprosjekter vil overraske publikum? Gleder meg selvsagt til å spille live-konserter, noen datoer vil annonseres om ikke så lenge. Norgesturné planlegges først til høsten, riktig nok.

Bare å glede seg med andre ord! Først og fremst selvfølgelig til Landmark-konserten på lørdag, og du kan varme opp til konserten ved å sjekke ut litt av musikken til Tellef på alt av streamingplattformer, inkludert Soundcloud:



Med seg denne kvelden har Tellef også lillesøster Sigrid Raabe , som i 2014 entret pophimmelen med låter som "Two fish" og "Known You Forever", begge listet på P3. Sigrid har bestemt seg for å gjøre ferdig VGS før hun gjør ferdig sin egen debutplate. Dette er derfor siste sjanse til å se henne live på en liten stund.



Billetter til konserten er i salg nå, men du kan vinne billetter til deg og en venn, samt t-skjorte, ved å svare på dette spørsmålet:

Tellef Raabe er basert i Bergen, men hvor kommer han egentlig fra?

Sjekk ut eventet på Facebook